Здрави Лапи

Общи Условия

Общи Условия за ползване на Zdravilapi.com

Дата на влизане в сила: [16.08.2024]

Добре дошли в Zdravilapi.com. Тези Общи условия уреждат използването на уебсайта Zdravilapi.com. Моля, прочетете внимателно тези условия преди да използвате Уебсайта. С достъпа и използването на Уебсайта, вие се съгласявате с настоящите Общи условия.

1. Приемане на условията С достъпа и използването на Zdravilapi.com, вие се съгласявате да спазвате настоящите Общи условия.

Ако не сте съгласни с някое от тези условия, моля, не използвайте Уебсайта.

2. Използване на Уебсайта

2.1. Съдържание: Цялото съдържание на Уебсайта е предназначено за лична и некомерсиална употреба. Не е разрешено копирането, разпространението или промяната на съдържанието без изричното писмено съгласие на Zdravilapi.com.

• 2.2. Потребителски акаунт: Ако създадете потребителски акаунт на Уебсайта, вие носите отговорност за поддържането на конфиденциалността на вашите данни за достъп и за всички действия, извършени чрез вашия акаунт.

3. Защита на личните данни: Използването на лична информация, която предоставяте на Уебсайта, се урежда от нашата Политика за поверителност. Моля, прегледайте Политиката за поверителност, за да разберете как събираме, използваме и защитаваме вашата информация.

4. Интелектуална собственост: Цялото съдържание на Уебсайта, включително текстове, изображения, графики, лога и други материали, е защитено от авторски права и други закони за интелектуална собственост. Вие се съгласявате да не използвате, копирате или разпространявате съдържанието без предварително писмено разрешение от Zdravilapi.com.

5. Ограничение на отговорността: Zdravilapi.com не носи отговорност за никакви преки, косвени, случайни, специални или последващи щети, произтичащи от или свързани с използването или невъзможността за използване на Уебсайта.

6. Промени в Общите условия: Zdravilapi.com си запазва правото да променя настоящите Общи условия по всяко време. Промените ще влизат в сила от момента на публикуването им на Уебсайта. Вашето продължаващо използване на Уебсайта след публикуването на промените означава, че приемате тези промени.

7. Прекратяване на достъпа Zdravilapi.com си запазва правото да прекрати или ограничи достъпа ви до Уебсайта по всяко време, без предварително известие, ако нарушите тези Общи условия.

8. Приложимо право Настоящите Общи условия се уреждат и тълкуват в съответствие със законите на Република България. В случай на спорове, те ще бъдат разрешавани от компетентния съд в Република България.

9. Свържете се с нас:

Ако имате въпроси относно тези Общи условия, моля, свържете се с нас на

vetcenterstz@gmail.com или

vetcenterkv@gmail.com

Благодарим ви, че използвате Zdravilapi.com!