Здрави Лапи

Добре дошли във Ветеринарен център "Здрави Лапи"

Нашите клиники и зоомагазини са създадени с мисията да предоставят най-добрата възможна грижа за вашите домашни любимци. Ние сме посветени на здравето и благополучието на животните и вярваме, че всяко животинче заслужава индивидуално внимание и грижа.

Защо да изберете нас?

"Кучето ми имаше проблеми с ушите, но благодарение на страхотните умения на екипът на "Здрави Лапи", алергиите и други проблеми бяха отстранени!"
Евелина Димитрова и Биа

Нашата История

7

Първият ни ветеринарен център беше основан през 2018 г. в град Стара Загора от д-р Гундарс Наглис, DVМ, PhD, воден от страстта си към ветеринарната медицина и любовта си към животните. С годините се разширяваме и подобряваме, като добавяме най-съвременната медицинска апаратура и нови услуги, за да осигурим най-доброто за нашите пациенти.

Нашият екип се състои от опитни ветеринарни лекари и ветеринарни техници, които са не само висококвалифицирани професионалисти, но и истински любители на животните. Всеки от нас непрестанно надгражда професионалната си квалификация, посещавайки множество практически и теоретически национални и международни ветеринарни конгреси. Ние сме посветени на предоставянето на висококачествени медицински услуги и персонализирано внимание на всеки пациент.